Winkelwagen 0

Registerpodoloog – Voetcentrum Van Asperen

Een registerpodoloog is een erkende paramedische voetspecialist. De registerpodoloog herkent en behandelt evenals de podotherapeut voet- en voetgerelateerde houdingsklachten. Cliënten met deze aandoeningen kunnen bij de registerpodoloog terecht voor advies en behandeling om klachten te verhelpen of te verminderen en (ernstige) complicaties te voorkomen.

Bij systeemziekten als reuma en diabetes speelt de registerpodoloog een belangrijke preventieve rol ter voorkoming van klachten en (ernstige) complicaties. Hij herkent risicofactoren en geeft preventieve voorlichting en advies aan de cliënt.

Iedereen mag zich ‘podoloog’ noemen, deze titel is niet beschermd. Niet iedereen mag zich registerpodoloog noemen. Dit mag alleen als iemand de opleiding tot registerpodoloog succesvol heeft afgerond en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de podologie van Stichting LOOP.

Bij  ons Voetcentrum Van Asperen hebben we op geen register podologen meer, wel kun tu hiervoor terecht bij het COR (centrum orthopedie Rotterdam). Op de locatie Den Haag bieden wij een podotherapeut aan. Meer informatie daarover kunt u vinden op deze pagina.

Vergoedingen

Bent u benieuwd hoe veel u vergoed krijgt van uw zorgverzekering? Via de site van Stichting Loop is het mogelijk te bekijken hoe veel u vergoed krijgt. Wordt mijn behandeling vergoed – Loop. Mocht u liever contact op willen nemen met uw eigen zorgverzekeraar? Wij staan bij hun bekend met de podotherepie onder de naam: Yves en voor de register podologie  onder de naan: Podologie Nederland.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan op verschillende manieren. U kunt op deze pagina aangeven dat wij u mogen bellen voor een afspraak, u kunt een bericht sturen via ons contactformulier of telefonisch met ons contact op nemen.

Bel mij voor een afspraak