Winkelwagen 0

Voetcentrum Van Asperen

Last van uw voeten? Voetcentrum Van Asperen biedt diverse oplossingen voor pijnlijke voeten. Ons centrum is opgericht om klanten zo goed mogelijk te helpen met hun voetproblemen. Door de diverse onderdelen binnen het voetcentrum heeft u als klant de mogelijkheid om op één adres op veel van uw voetproblemen een oplossing te krijgen. En door de korte lijnen tussen de verschillende onderdelen kan er effectief gezocht worden naar het juiste resultaat.

Voetcentrum Van Asperen bestaat uit Van Asperen Schoenenspeciaalzaak, Register Podoloog van het COR, Podologie Nederland, Zorgschoenspecialist  Van Asperen, Gezond lopen specialisten Van Asperen, Voetreflextherapie  en Yves Podotherapie.

Het voetcentrum is onlosmakelijk verbonden met Van Asperen Schoenenspeciaalzaak. Naast het gediplomeerde personeel wat in onze winkel in Den Haag en staat,  bieden wij veel meer kennis aan in het voetcentrum. Wij willen u namelijk helpen met alles wat te maken heeft met uw voeten.

 

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan op verschillende manieren. U kunt op deze pagina aangeven dat wij u mogen bellen voor een afspraak, u kunt een bericht sturen via ons contactformulier of telefonisch met ons contact op nemen.

Bel mij voor een afspraak