Winkelwagen 0

Wij staan altijd voor je klaar

Al meer dan 125 jaar is Van Asperen een begrip. Van ons standpunt hebben we in al die jaren nooit afgeweken: we geloven in de combinatie van modieuze schoenen en een optimaal loopcomfort. Om deze reden leveren we een specifieke selectie schoenmerken (zoals o.a. Greve, Durea, Schneider, Hartjes, Van Bommel, Hassia, Gabor, Mephisto, Gijs, Livingstone, Piedi Nudi, FootnotesFinn Comfort en voor de kinderen Piedro, Twins en Trackstyle) en bieden we schoenen in uiteenlopende wijdtematen. Bovendien kunnen we al onze kinder-, dames- en herenschoenen reviseren, aanpassen of voorzien van op maat gemaakte inlays. Ook in geval van (ernstige) voetklachten bieden we diverse oplossingen.

Meer weten? Download onze brochure of bekijk ons filmpje op Youtube!

Ons top team

Bertine

Bertine
Is als kleindochter van de oprichter van Piedro letterlijk opgegroeid tussen de schoendozen. Geeft in binnen- en buitenland training aan artsen en fysiotherapeuten. Is bovendien als docente verbonden aan de Dutch Health Tec Academy en heeft zich onder meer verdiept in zorgschoenen, pasvormtechniek, voetproblemen en kindervoeten/ kinderschoenen.

Petra

Petra
Werkt sinds 1999 bij Van Asperen en heeft sinds juni 2014 haar Hbo-opleiding voetreflexologie afgerond en legt hierdoor een verband tussen voetproblemen en schoeisel. Naast goed passende schoenen, kan een voetreflexbehandeling voetklachten verminderen.

Kirsten

Kirsten
Is vanaf 1999 ook al een bekend gezicht bij onze schoenenspeciaalzaak. Heeft stage gelopen bij Centrum Orthopedie Rotterdam, omdat zij geintresseerd is in houding- en beweging. Kirsten komt u tegen in beide filialen en kan indien nodig ook een voetenscan van uw voeten maken. In 2014 afgestudeerd als pasvormschoen deskundige en sinds 2015 Gezond lopen specialist.