Winkelwagen 0

Wij staan altijd voor je klaar

Al meer dan 125 jaar is Van Asperen een begrip. Van ons standpunt hebben we in al die jaren nooit afgeweken: we geloven in de combinatie van modieuze schoenen en een optimaal loopcomfort. Om deze reden leveren we een specifieke selectie schoenmerken (zoals o.a. Greve, Durea, Schneider, Hartjes, Van Bommel, Hassia, Gabor, Mephisto, Gijs, Livingstone, Piedi Nudi, FootnotesFinn Comfort en voor de kinderen Piedro, Twins en Trackstyle) en bieden we schoenen in uiteenlopende wijdtematen. Bovendien kunnen we al onze kinder-, dames- en herenschoenen reviseren, aanpassen of voorzien van op maat gemaakte inlays. Ook in geval van (ernstige) voetklachten bieden we diverse oplossingen.

Meer weten? Download onze brochure of bekijk ons filmpje op Youtube!

Ons top team

Bertine
Is als kleindochter van de oprichter van Piedro letterlijk opgegroeid tussen de schoendozen. Geeft in binnen- en buitenland training aan artsen en fysiotherapeuten. Is bovendien als docente verbonden aan de Dutch Health Tec Academy en heeft zich onder meer verdiept in zorgschoenen, pasvormtechniek, voetproblemen en kindervoeten/ kinderschoenen.

Bertine

Petra
Werkt sinds 1999 bij Van Asperen en heeft sinds juni 2014 haar Hbo-opleiding voetreflexologie afgerond en legt hierdoor een verband tussen voetproblemen en schoeisel. Naast goed passende schoenen, kan een voetreflexbehandeling voetklachten verminderen.

Petra

Kirsten
Is vanaf 1999 ook al een bekend gezicht bij onze schoenenspeciaalzaak. Heeft stage gelopen bij Centrum Orthopedie Rotterdam, omdat zij geintresseerd is in houding- en beweging. Kirsten komt u tegen in beide filialen en kan indien nodig ook een voetenscan van uw voeten maken. In 2014 afgestudeerd als pasvormschoen deskundige en sinds 2015 Gezond lopen specialist.

Kirsten

Maarten
De enige man in ons verkoopteam en bedrijfsleider van de locatie in Barendrecht. Hij heeft de opleiding Technische commerciele textielkunde in Enschede afgerond. En in 2014 afgestudeerd  pasvormschoen deskundige en sinds 2015 Gezond lopen specialist.

Maarten

Henriët
Al meer dan 20 jaar werkzaam als Pedicure in Dordrecht sinds augustus 2012 schoenadviseuse en medisch pedicure binnen ons bedrijf. Haar specialisme is de diabetische- en reumatische voet, de oudere-en verwaarloosde voet. Ook kunt u bij haar terecht voor nagelbeugels en voet ortheses.

Henriët

Lisa
Een tijdje weg geweest bij Van Asperen maar nu terug als podotherapeut bij ons. Lisa heeft in 2017 haar podotherapie diploma gehaald en zit nu één dag in de week bij Van Asperen. Kennis van schoeisel heeft Lisa opgedaan tijdens haar bijbaan bij Van Asperen. Deze kennis kan ze goed gebruiken bij het maken van de podotherapeutische zolen.

Lisa

Anja
Is door haar jarenlange ervaring een bekend gezicht en is u graag van dienst in ons filiaal in Barendrecht. Anja is pasvormschoendeskundige sinds 2001 en ook in het bezit van het Piedro brevet.  Naast haar werk in onze winkel is Anja werkzaam als pedicure+ met als specialisatie oedeem/oncologie (extreme gevoeligheid door chemo therapie) en behandeling van ingegroeide nagels. Het plaatsen van nagelbeugels kan in onze pedicure salon verzorgd worden.

Anja

Martine
Onze vaste vrijdagavond en zaterdag adviseuse sinds oktober 2013. Zij heeft in 2014 haar Piedro brevet gehaald.