Winkelwagen 0

Think!

De tijden veranderen, de mode verandert mee. Blijvend is echter de toewijding waarmee wordt gewerkt en de wil om -ook op de lange termijn- een goede indruk achter te laten. In het Oostenrijkse Köpfing is een schoenmakerij gevestigd met een groot traditioneel bewustzijn, die zichzelf tot doel heeft gesteld om met de hand prachtige, tijdloze schoenen te vervaardigen. Het merk Think! wijdt zich aan deze passie, uit overtuiging dat werkelijke kwaliteit geen tijd kent.

Leersoorten van Think! zijn volgens ecologische principes en procédés bewerkt. Think! gaat bij de productie spaarzaam om met natuurlijke grondstoffen. Alle schoenen zijn gevoerd met plantaardig gelooid leer, of textiel (sommige wintermodellen).  Al het  leer dat gebruikt wordt voor de productie van Think!-schoenen is afkomstig uit Europese leerlooierijen.   De leerlooierijen zijn onderworpen aan zware milieu-eisen. Think! laat zijn leder bovendien controleren op stoffen waarvoor in de schoenenindustrie nog geen grenswaarden zijn vastgesteld. In het productieproces van de schoen gebruikt Think! zoveel mogelijk hernieuwbare grondstoffen als natuurlijke rubber en kurk, afkomstig uit Europa. Zo garandeert Think! dat alle materialen een uitstekende kwaliteit hebben en niet de halve wereld rondreizen voordat ze uiteindelijk als schoenen bij de klanten terechtkomen.

Think! past schoenen en voetbedden zonder compromis aan de anatomie van de voet aan, zodat gezonde voeten ook gezond blijven. U geniet van optimaal draagcomfort.

De typische ontwerpen van Think! laten zich niet door modevoorschriften beïnvloeden en vormen een waarmerk voor individualiteit, maar wél met oog voor anatomische grondbeginselen.

Met passie voor vormgeving, oog voor detail en liefde voor het ambacht vervaardigt Think! zijn schoenen al generaties lang in het Oostenrijkse Sauwald. In het soms wel 120 stappen tellende productieproces worden de schoenen met de hand en geheel volgens de Europese milieurichtlijnen vervaardigd.

Think! schoenen online kopen bij Van Asperen

THINK! COLLECTIE: