Winkelwagen 0

Greve Schoenen

Echte Hollandse, handgemaakte maatschoenen zijn een relatief onbekend fenomeen in ons land. Toch kunt u eigenaar worden van zo’n stijlvol paar echt Nederlands schoeisel, oftewel Greve schoenen. sinds 1898¬†wordt de gehele collectie van Greve nog op authentieke wijze gefabriceerd. En juist omdat Greve zulke strenge kwaliteitseisen hanteert, is het merk al die jaren een begrip in Nederland.

De herinnering van een rijk verleden blijft voortleven in dit label dat nog steeds de werkplaats in Waalwijk heeft. Gelukkig maar voor de liefhebbers, heeft de traditie door de tijd heen stand gehouden. Ondanks dit exclusieve schoenenmerk is gegroeid, is het al die tijd toch trouw gebleven aan het ambachtelijke productieproces. Het gebruik van kwalitatief leder valt direct op als u een paar Greve schoenen in uw hand heeft. De handgemaakte stappers hebben wel honderden manuele handelingen ondergaan, voordat ze zo goed om uw voeten sluiten. Al deze handelingen staan garant voor een schoen met een prachtige uitstraling en een perfecte pasvorm.

Duurzaamheid is met recht het sleutelwoord, aangezien de schoenen nauwelijks verslijten. En op het moment dat de schoenen een opknapbeurt kunnen gebruiken, kunt u deze bij ons afgeven, waarna we ze geheel laten reviseren voor u.
Alle modellen op de website van Greve kunnen we leveren of naar uw wensen laten aanpassen. Kleur, maat en materiaal worden dan geheel naar uw smaak samengesteld. In Nederland zijn we de grootste Greve-leverancier.

Het productieproces

GREVE SCHOENEN COLLECTIE