Winkelwagen 0

De zekerheden van Van Asperen

Van Asperen doet er alles aan om u meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat we voldoende kennis in  huis hebben, samen werken met anderen en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze zekerheden.

Beter in kwaliteit
Door te werken met de beste comfort- en pasvormmerken bieden wij top kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding is optimaal.

Beter in vakkennis
Bij ons krijgt u alle adviezen, die u nodig hebt op het gebied van passende schoenen en de verzorging daarvan. Wij hebben de kennis in huis en helpen u bij het kiezen van de juiste producten. Dit kunnen wij bieden, omdat al onze collega’s geschoold zijn op voetgezondheid (van gezond lopenspecialist tot voetreflextherapie).
Kunnen wij een vraag niet direct beantwoorden? Dan zoeken wij het uit en zorgen dat u het antwoord alsnog krijgt.

Beter in service
In onze winkels zijn veel (schoen)aanpassingen te realiseren en vaak klaar terwijl u wacht. Dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Lukt dit niet ter plekke? Dan zorgen wij met onze korte lijnen met schoenmakers en orthopedische schoenmakers dat de aanpassingen zo goed en snel mogelijk klaar zullen zijn. Natuurlijk geldt bij ons: afspraak is afspraak.

Beter in assortiment
Bij Van Asperen vindt u een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen van diverse stijlen en veel kwaliteitsmerken. Hierdoor is er altijd wel een schoenen bij naar uw smaak. Hebben wij iets niet? Dan bestellen wij het voor u, zodat u het op korte termijn alsnog ontvangt. Indien u vaker een product mist dan nemen wij het in ons assortiment op.

Beter in samenwerking
Omdat het voor u gemakkelijker is om op één plek al uw voetverzorging te vinden, bieden wij diverse onderdelen hier voor aan bij Van Asperen. Bij ons kunt u terecht, naast de schoenenwinkel, bij een registerpodoloog, bij medisch pedicure, voor voetreflextherapie behandeling en bij een orthopedisch schoenmaker.

Beter in een passende schoen
Wij zijn overtuigd van onze schoenenkennis, juiste collectie samenstelling en samenwerkingen. Daarom kunnen wij u ook de perfect passende schoenen bieden. Blijkt dit achteraf toch niet zo te zijn? Dan doen wij er alles aan om daarin alsnog te slagen en het probleem op te lossen.

Beter in controle
Bij Van Asperen zorgen wij er voor dat u maximaal van uw schoenen kunt blijven genieten. Zo helpen wij u met onze gratis voeten- en schoenen controle. We controleren uw looppatroon, de eventuele aanpassingen en de staat van de schoenen. En natuurlijk poetsen wij uw schoenen helemaal weer op. Zo is uw schoen weer als nieuw. En mooier nog: wij doen dit ook bij schoenen die niet bij Van Asperen vandaan komen.