Winkelwagen 0

Plan uw route naar de nieuwe locatie

Van Asperen Den haag is verhuisd

Na meer dan 125 jaar schoenhistorie aan de Piet Heinstraat 37, is van Asperen verhuisd. Gelukkig niet ver weg, maar naar een goed bereikbare locatie in het centrum van Den Haag. Met trots kunnen wij u vertellen dat Van Asperen schoenen een mooie samenwerking is aangegaan met Yves Podotherapie, die reeds op de nieuwe locatie gevestigd was.

Wij als team Van Asperen hebben deze stap gemaakt om u als klant nog beter van dienst te zijn. Ons motto: “Alles voor een blije voet” wordt hiermee versterkt. De samenwerking met Yves is een welkome toevoeging voor alle voeten. Onze gezamenlijke expertise maakt ons de beste voetspecialist in de verre omgeving. Het merkenpalet wordt uitgebreid met mooie hoogstaande schoenenmerken en accessoires. Natuurlijk kunt u de merken die u van ons gewend bent, ook terugvinden op de nieuwe locatie. Net als de gezelligheid en de bekende gezichten van Van Asperen, iedereen verhuist mee!

Outlet Piet Heinstraat 37
Onze oude locatie zal tot en met december gebruikt gaan worden als outlet. Hier vindt u de leukste paren schoenen tegen de scherpste prijzen. Daarnaast vindt u tot december ook nog de basiscollectie schoenen in de Piet Heinstraat.

Tot snel!
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze frisse nieuwe winkel en praktijk aan de Kneuterdijk, of in onze outlet. Meer informatie over de openingstijden vindt u op de contact pagina. Of loop vast even binnen voor meer informatie. Wij zullen als vanouds voor u klaar staan wanneer u ons nodig heeft. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op het bekende nummer: 070-3454562.

Team Van Asperen, Yves Podotherapie