Zorg schoenen specialist

ZORGSCHOENSPECIALIST – VOETCENTRUM VAN ASPEREN

U hebt moeilijke voeten en wilt op smaakvolle of leuke schoenen lopen. Vaak wordt gedacht dat iemand met afwijkingen aan de voet, orthopedische schoenen moet dragen. Maar dat is niet altijd nodig. Een zorgschoenspecialist is in staat voor elk type voet een adequaat advies te geven en kan de schoenen indien nodig aanpassen. Schoenen die goed passen bij de stand en vorm van uw voet, kunnen problemen aan de voeten en houdingsklachten verhelpen of verminderen. Als u door een aandoening of beperking niet goed kunt lopen en een gewone schoen niet meer voldoet, bent u aangewezen op zorgschoeisel, eventueel in combinatie met een op maat gemaakt voetbed.

KOMT U IN AANMERKING VOOR ZORGSCHOEISEL?

U komt in aanmerking voor zorgschoeisel als u ernstige problemen met bewegen hebt. Een huisarts of specialist moet de ernst van uw problemen vaststellen en u doorverwijzen naar een zorgschoenspecialist. Hoewel de afwijking moet zijn vastgesteld door een huisarts of medisch specialist, kunt u ook zonder verwijzing terecht bij een zorgschoenspecialist. De zorgschoenspecialist is direct toegankelijk. De volgende afwijkingen geven een indicatie voor (semi-)orthopedische schoenvoorzieningen: – Het ontbreken van delen van de voet waarop gelopen en gesteund wordt. – Afwijkingen in voetgewrichten en vorm van de voet als gevolg van artrose of artritis. – Verminderde gevoeligheid en doorbloeding van de voet. – Beenlengteverschil. – Dragen van bijzondere beugels of binnenschoenen waar door de vorm van de voet of de beweeglijkheid van de voet afwijkend is. – Reuma, diabetes, artrose, verlammingen, spasticiteit en andere aandoeningen die het lopen beperken.

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan op verschillende manieren. U kunt op deze pagina aangeven dat wij u mogen bellen voor een afspraak, u kunt een bericht sturen via ons contactformulier of telefonisch met ons contact op nemen.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK


.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.