Podotherapeut

PODOTHERAPEUT – VOETCENTRUM VAN ASPEREN

De podotherapeut gaat door het stellen van de juiste vragen en door het kijken naar afwijkingen opzoek naar de oorzaak van de klachten. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van diverse meet- en analyseapparatuur. De podotherapeut stelt na het verzamelen van de juiste gegevens een passend therapieplan op bij de aanwezige klacht, zodat de klachten verminderen of verholpen kunnen worden.

Podotherapeutische zolen worden gebruikt bij voet-, knie- heup- en rugklachen die onstaan uit een verkeerde stand of het verkeerd functioneren van de voeten. Podotherapeutische zolen zijn flexibelen inlegzolen die worden gemaakt om de stand van uw voeten te behouden, te corrigeren of een bepaald deel van de voeten te ontlasten. Podotherapeutische zolen ofwel inlays, steunzolen of correctiezolen worden tegenwoordig met 3D-technieken aangemeten. Op deze manier zijn de zooltjes zeer dun, licht van gewicht en reproduceerbaar.

MEER INFORMATIE OVER YVES PODOTHERAPIE?

Bij Voetcentrum Van Asperen wordt de podotherapie aangeboden op de locatie in Den Haag in samenwerking met Yves Podotherapie. Mocht u meer informatie over Yves willen, bezoek dan hun website op www.yvesdenhaag.nl.

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan op verschillende manieren. U kunt op deze pagina aangeven dat wij u mogen bellen voor een afspraak, u kunt een bericht sturen via ons contactformulier of telefonisch 0703454562 met ons contact op nemen.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.