Piedro® Ortheseschoenen

Deze bootees kunnen met succes gebruikt worden voor kinderen met binnenbeugel en/of orthese.

Piedro® AFO schoenen ook wel beugel- of orthese schoenen genoemd, zijn bootees van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd in series, en bieden een groot aantal mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Deze Piedro® bootees zijn ook leverbaar in sport modellen. Piedro vindt het belangrijk dat ook semi-orthopedische schoenen modieus zijn.

Om er voor te zorgen dat de orthese goed in de schoen past, heeft Piedro® een speciale leest ontwikkeld. De hielpartij is wat breder en heeft een “kontje”, zodat de orthese goed in de schoen past. Een orthese kun je niet zomaar in een gewone schoen plaatsen, omdat dan de stand van de schoen ten opzichte van het onderbeen in een hoek van maar 70˚staat i.p.v. de 90˚ dat het behoort te zijn. Bij het dragen van een orthese moest er vaak een grotere schoen aangeschaft worden voor de ene voet en de andere schoen vaak opgevuld worden met zooltjes en polsteringen om de schoen passend te krijgen. Daarbij geeft het een beenlengte verschil als je een orthese draagt in de ene schoen en bij de andere voet niet.

Bij Piedro® kun je orthese schoenen als halve paren krijgen. Voor de ene voet een orthese leest en in de zelfde stijl een gewone schoen (met een uitneembaar voetbed) voor het andere been. De basis van de voet is 90˚ tot de stand van het onderbeen en bij het zorgen voor een ge-egaliseerde gelijke hoogte van de hiel voor beide benen zijn de problemen die met bekken- en ruggenwervel kunnen ontstaan ook opgelost. De orthese schoenen en bootees geven voldoende extra breedte en diepte bij de hiel.

Deze groep schoenen zijn alleen leverbaar als bootees en sandalen. De Piedro® orthese schoenen zijn leverbaar in wijdte smal, middel en breed in de maten 18-46. Maatgroep kan per model verschillen.

Goed advies is belangrijk

.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.