Algemene informatie Piedro® orthopedie

Introductie van de Piedro® Semi-orthopedische en Therapeutische Kinder- , Dames- en Herencollectie.

Piedro® is in 1957 opgericht door de heer W. Struijs Sr., omdat hij in zijn winkel zag dat zijn klanten schoenen nodig hadden die inspeelde op de individuele behoefte. Hij ontwikkelde mooie schoenen die speciaal aangepast konden worden voor mensen die niet in een gewone winkel geholpen konden worden. Bij relatief veel voorkomende, kleine voetafwijkingen konden mensen dan toch (orthopedische) schoenen kopen, die er leuk uitzagen.

Het duurde dan ook niet lang of Struijs ontwikkelde een brede collectie volwassenen- en kinderschoenen in verschillende wijdte maten. Piedro® semi-orthopedische schoenen werden een overweldigend succes. Sinds eind jaren 60 van de vorige eeuw wordt dit product over de hele wereld verkocht. De aanpasbare semi-orthopedische schoenen blijken in veel voorkomende gevallen een waardig alternatief voor orthopedische maatschoenen. Vandaag de dag produceren we mooie, kwalitatief hoogwaardige schoenen die beschikbaar zijn in een variëteit van wijdte- en lengtematen, sluitingen en zoolmaterialen. Ons flexibele productie proces zorgt ervoor dat we onze klanten ”maatwerk” kunnen bieden. Dat is waarom Piedro®altijd een stap voor is.

Wij presenteren u graag onze Piedro® dames-, heren en kindercollectie.

Vandaag de dag

De huidige collectie Piedro®semi-orthopedische schoenen bestaat uit een breed assortiment, modellen voor dames, heren en kinderen, die wereldwijd verkocht worden. De wereldwijde vraag naar therapeutische schoeisel groeit snel. Op dit moment leveren we profylactisch-, semi-orthopedisch-, diabetisch-, podotherapeutisch en modulair schoeisel. Piedro® erkent binnen de huidige demografische ontwikkelingen de noodzaak voor modulair schoeisel voor volwassen die er aantrekkelijk uitzien. We hebben ons daarom tot doel gesteld om samen met onze wereldwijde klanten kring de ontwerpen zo aan te passen dat onze producten niet onderdoen voor producten verkrijgbaar in de confectie markt voor dezelfde doelgroep. Wij gebruiken onze ervaring voor het ontwikkelen en produceren van mode schoenen ook voor de ontwikkeling van onze semi-orthopedische collectie, zodat ook deze qua styling voldoet aan de behoeften van onze klanten. Wij geloven dat goed passend, functioneel schoeisel er ook goed en aantrekkelijk uit kan zien en werken er constant aan om dit doel te bereiken. Piedro® schoenen worden ontwikkeld door een team van hoog gekwalificeerde ontwerpers, die de drang hebben om de beste en meest aantrekkelijke schoenen te ontwikkelen voor u. Wij produceren onze schoenen in Spanje en Portugal met materialen van de hoogste kwaliteit door zeer ervaren en gekwalificeerde medewerkers.

Pasvorm

In de afgelopen 60 jaar heeft Piedro een reeks leesten ontwikkeld die aangepast kunnen worden met toevoegingen op de leest om een schoen te kunnen creëren , die perfect past. Onze leestenbibliotheek is anders dan van onze concurrenten, maar we geloven dat de keuze in maten en vormen in combinatie met de pasvorm perfect is. Houd er alstublieft rekening mee dat alle dames- en herenschoenen een toevoeging heeft van 6 mm voor het voetbed. Bij de kinderschoenen is dit een toevoeging van 3 mm. De naam Piedro® is een benchmark geworden voor duurzaamheid, kwaliteit en pasvorm in semi-orthopedisch kinderschoenen, we zijn dan ook zeer trots dat we nu ook een perfecte standaard kunnen leveren voor onze nieuwe collectie dames- en herenschoenen, tijdloze ontwerpen, perfecte pasvorm en orthopedische functionaliteit. Al meer dan 60 jaar produceert Piedro® zowel mode- als orthopedische schoenen voor de wereldwijde markt. We hebben gebruik gemaakt van onze kennis over de benodigdheden van orthopedisch schoeisel en de styling van modern confectieschoeisel. Deze collectie is uniek in haar stijl, ontwerp, kwaliteit en pasvorm doordat we moderne schoenen aanbieden in zowel formele- als ook vrijetijdsschoenen. Veel van deze modellen voor heren zijn gemaakt in een flexibele maakwijzen en voor de dames in de ago maakwijze. Maar ongeacht de maakwijze kunt u er van verzekerd zijn, dat we altijd gebruik maken van de beste materialen en duurzaamheid garanderen. Net als bij onze semi-orthopedische kinderschoenen bieden we 6 maanden garantie op het product buiten fabricafge fouten. Wijdte maten en steunzolen Er is een uitgebreid gamma aan leesten in wijdte maten van smal tot extra breed. Deze standaard leesten kunnen opgebouwd worden om voetaandoeningen voldoende ruimte te bieden in de schoen. Piedro® dames-, heren en kinderschoenen kunnen op bestelling geleverd worden met een ondersteunend, comfortabel voetbed. Ook leveren we een breed pakket voetbedden voor verschillende voetproblemen die met behulp van de leverbare binnenzoolpatronen precies passend kunnen worden gemaakt.

Opties

Alle schoenen worden geleverd met een volledig kalfsleren voering, maar er kan bij de “risicovolle” voet ook voor een speciale diabetische- of lamswollen voering worden gekozen. Op geselecteerde modellen kan gekozen worden voor een stretch lederen voorblad of stretch leer ter hoogte van de hallux valgus of hallux rigidus. We leveren een bijna eindeloze keuze aan kleuren en materialen, allemaal van de hoogste kwaliteit. Ook zijn bijna alle modellen leverbaar in zowel veter als klittenband. Orthopedische aanpassingen Piedro® dames- heren en kinderschoenen kunnen gemaakt worden met orthopedische aanpassingen tijdens de assemblage van de schoenen voor een perfecte pasvorm en uiterlijk. Onze hoog opgeleide technici produceren aanpassingen volgens uw instructies waarbij ze gebruik maken van dezelfde hoogwaardige kwaliteit materialen die gebruikt worden voor de schoenconstructie. Voor het maken van extra orthopedische aanpassingen moet u rekening houden met 5 extra werkdagen. In het geval dat u geen extra aanpassingen na productie nodig heeft, maar dat dit tijdens de productie kan worden aangebracht, dan gelden de normale levertijden.

Technische ondersteuning

Piedro®dames-, heren en kinderschoenen zijn niet nieuw in de Nederlandse markt. Maar om u te helpen de beste keuze te maken in onze producten hebben wij een technisch manager die vele jaren ervaring heeft in het aanmeten van onze semi-orthopedische schoenen. Zij assisteert in het overbrengen van informatie tussen werkplaats en fabriek bij het maken van leest keuzes, aanpassingen en lost problemen op.
Heeft u hulp nodig bij uw keuze of vragen, bel (070-3454562) of mail ons dan (info@vanasperen.nl).
Wilt u een extra paar bestellen, naast het paar dat u via uw orthopedisch schoenmaker heeft besteld, dat kan. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Prijzen zullen dan zijn tussen 350-550 euro.

Levertijden

Sommige schoenen zijn op voorraad en deze kunnen direct ( indien er geen extra aanpassing nodig is) uit voorraad geleverd worden. De meeste schoenen worden op order gemaakt en hebben een levertijd. De levertijden van dames-, heren- en kinderschoenen is 15 dagen. Rond de vakantie periode (augustus en december) kunt u het beste rekening houden met extra levertijd. In geval van deze vakantiesluiting geven wij u dit natuurlijk door.

Semi-orthopedische schoenen die op maat zijn gemaakt of besteld zijn met een aanpassing, kunnen niet retour. Dat betekent alleen natuurlijk als u een extra paar online besteld. Schoenen die via de orthopedisch schoenmaker geleverd worden vallen hier niet onder.

Goed advies is belangrijk

.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.