Wat is mijn maat?

Welke maat heeft mijn kind nu precies? Dit is één van de vragen die we iedere dag horen bij Van Asperen. Om u daar zo goed mogelijk mee te helpen hebben we deze pagina ontwikkeld. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk berekenen welke maat uw kind op dit moment heeft. Want ook schoenen die online zijn gekocht moeten perfect zitten.
En om het nog makkelijker te maken, hebben wij een Voetmeter ontwikkeld. Deze kunt u gebruiken om de lengte van de voetjes op te meten en op deze pagina in te vullen. Heeft u geen printer tot uw beschikking? Vaag dan uw Voetmeter aan via de contact pagina, dan sturen wij deze op per post. Hoe de Voetmeter gebruikt moet worden, staat aangegeven op de Voetmeter zelf. Bij vragen kunt u altijd contact met ons op nemen. Download de Voetmeter hier.


Stap 1

Meet je voetlengte op

Plaats beide voeten op een stuk papier en omtrek de voet met een dun potlood of pen. ( denk om de dikte van het potlood of pen en houdt deze dus iets schuin).
Voer het aantal millimeters in bij voetlengte.

Stap 2 (optioneel)

Meet je voetbreedte op

Voor de breedte van de voet bepalen meet u dan het breedste punt van de voet. Voer het aantal millimeters in bij voetbreedte.


mm
mm

Bereken jouw maat.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.