Livingstone heren schoenendr. Livingstone

Eind jaren 80 kwam dr. Livingstone voor het eerst op de markt. Het idee van toen en nu is nog steeds hetzelfde. Een perfect passende schoen, die zorgt voor comfortabel lopen, waar dan ook. Of het nu de dorpsstraat is, de heide, Pebble Beach in Californië . Voor mannen die veel van hun voeten eisen, maar waarbij comfort, kwaliteit en uitstraling hand in hand moeten gaan met vorm en stijl. In de loop van de afgelopen 20 jaar zijn de slogans al een paar keer veranderd. We begonnen met: -dr. Livingstone, shoes for Explorers, daarna dr.Livingstone, All Terrain shoes, van Steppe tot stoep. In 2005 werd de slogan: Explore Nature, Enjoy walking.

We letten niet alleen op de lengte van je voeten bij Muoviti, maar ook op de breedte. Tegenwoordig hebben wij het woordje dr. weggelaten en Livingstone werd een lifestyle product, met naast de traditionele flexibel gemaakte schoenen ook een sneaker lijn kwam. Deze trendy sneakers zijn zowel in trek bij de modebewuste man die naast comfort ook een mooie modieuze schoen willen hebben. Dr. Livingstone werd Livingstone Lifestyle products met als kernwoorden: Flexibiliteit, Stabiliteit, Duurzaam en Comfortabel. Livingstone Lifestyle kent ondertussen de volgende groepen.

Livingstone Classic, een flexibel gemaakte schoen, met een vormvaste schokabsorberende hak, geprofileerd voetbed en leverbaar in 3 wijdtematen.

Livingstone Casual, een sportieve schoen met vol rubberzool, uitneembaar geprofileerd voetbed in meerdere wijdtematen van x-smal tot x-breed.


.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.